Vi hoppas att ni alla har det bra och njuter av vårens första solstrålar lika mycket som vi gör här på Cicceorinas. Som ni vet är vår trädgård en central del av vår gemenskap, en plats där vi samlas för att skapa, umgås och bara vara. Därför är det med stor glädje vi delar spännande nyheter med er idag!

Ni har säkert lagt märke till att våra vackra träd på gården har behov av lite kärlek och omsorg. Vi har sett att några av dem behöver beskäras för att främja tillväxt och hälsa, medan andra kanske behöver lite extra stöd för att förbli stabila och trygga.

För att se till att våra träd får den bästa möjliga vården och uppmärksamheten de förtjänar, har vi beslutat att anlita experthjälp från Arborist Örebro. Arborist Örebro är kända för sin skicklighet och professionalism när det gäller trädförvaltning, och vi är övertygade om att de kommer att göra ett fantastiskt jobb med att ta hand om våra gröna vänner.

Genom att arbeta tillsammans med Arborist Örebro ser vi fram emot att få våra träd att blomstra och växa på bästa sätt. Vi är övertygade om att deras expertis kommer att hjälpa oss att skapa en ännu vackrare och mer levande miljö här på Cicceorinas.

Vi vill också tacka er alla för ert stöd och förståelse när det gäller detta projekt. Vi vet att förändringar ibland kan vara lite skrämmande, men vi är övertygade om att det här steget kommer att leda till positiva resultat för vår trädgård och vår gemenskap som helhet.

Så låt oss se fram emot att se våra träd växa och blomstra under den kommande säsongen, och låt oss fortsätta att vårda och vårda vår älskade Cicceorina-gård tillsammans.

Tack för att ni är en del av vår gemenskap!

Med kärlek och gröna tankar.