Äntligen!

Ja, nu känner jag mig som Gert Fylking när de annonserar ut vem som vunnit årets Nobelpris i litteratur. Äntligen är jag av med tallarna som stått på min tomt och stulit min kvällssol. Det är något jag och min sambo gått och stört oss på i många års tid men som vi äntligen har tagit tag i. Från och med nu har vi en härlig baksida på vår tomt där solen strålar in under eftermiddag och kväll. Det kommer att bli så mycket skönare att sitta ute på kvällen och njuta av sommarsolens varma strålar innan den försvinner ned bakom horisonten.

Att vi äntligen kom till skott beror på att jag äntligen hittade en trädfällare som kunde ge mig ett rimligt pris och dessutom komma ut snabbt och ordna med trädfällningen. Jag hittade dessa genom att surfa in på tradfallningskane.se och fick genom dem hjälp att hitta en bra trädfällare som jag kom i kontakt med.

Nu är jobbet gjort och detta till ett bra pris dessutom. Därmed kan vi slappna av och bara njuta av vår nya baksida. För så känns det verkligen. Det känns som att vi har en helt ny baksida och vi kommer att kunna nyttja den mycket mer. När träden tog solen hela eftermiddagen och kvällen blev det snabbt kyligt men nu kommer vi verkligen kunna känna att det är sommar när vi sitter ute på baksidan.

Vi kommer också att kunna känna oss tillfreds med att sitta där även om det blir en stekhet sommar. Vi har ju fortfarande altanen med taket som dämpar solens strålar och erbjuder skön skugga om man inte vill sitta ute i solen. Så nu har vi verkligen fler valmöjligheter. Det känns otroligt bra.

Med det sagt så har vi fler projekt vi måste ta tag i innan vi är helt nöjda med tomten.