Jag och min sambo har under många år letat efter en bra säng förvaring. Vi har letat och letat och aldrig hittat det ultimata alternativet. Men av en slump så ramlade vi för några veckor sedan in på Sängfabriken och där hittade vi massor av bra säng förvaring.

Varför behöver vi säng förvaring?

Ni som växt upp med små barn och en familj som har mycket kläder ligger överallt vet precis vad vi pratar om. Det är så otroligt smidigt att kunna skjuta undan kläder och annat i en säng förvaring. Det skapar väldigt mycket yta i rummet och man slipper ha allt i garderoberna som vanligtvis blir överfulla ganska snabbt ifall man är en familj på 4-5 pers. I vårt hus har vi även haft ganska dålig förvaring överlag så en säng förvaring har varit perfekt för oss att kunna få undan kläder som annars bara tar massa plats. För inte vill man rensa bort gamla kläder, inte? 

Sedan för ett par dagar sedan beställde vi en säng med förvaring från Sängfabriken och vi väntar just nu på leveransen. Det ska bli otroligt spännande och se hur smidig och bra den här säng förvaringen är. 

Sängfabriken har också fått väldigt goda recensioner vilket gör att valet för oss kändes enkelt. Om vi skulle handla säng förvaring från någon så var det Sängfabriken. 

Vi valde en smart kontinentalsäng med säng förvaring tillsammans med en knappgavel. Sängen är otroligt snygg och passar verkligen in i vårt sovrum. Vi valde hårdhet medium på sängen eftersom sambon behöver ha en medium anpassad säng för sin rygg. 

Kolla gärna in Sängfabriken och se deras utbud av säng förvaring. Ni kommer få en chock på hur mycket fint det finns att shoppa!

Tack för att ni återkommer och läser mina inlägg här på sidan. Vi hörs snart igen!

//ALLTGOTT!